De stem van de huurder:

U bent als bewoner erg belangrijk voor ons en wij hechten dan ook veel waarde aan uw stem. Schroom niet om contact met ons op te nemen als u opmerkingen of vragen heeft. Samen zorgen wij voor een optimale leefomgeving. Daarom horen wij uw meningen en ideeën graag.

Individuele huurder:

U kunt als individuele huurder altijd bij ons terecht met vragen, klachten en/of opmerkingen. Wij kijken samen met u naar een passende oplossing voor het probleem of klacht. En wij geven de informatie die u nodig heeft.

Bewonerscommissie:

Woont u met meerdere bewoners in een woongebouw dan is de kans groot dat hier een bewonerscommissie of -vereniging actief is. Habion overlegt met deze vertegenwoordigers over de belangen van de bewoners. Ook hier wordt altijd samen gekeken naar wat er speelt binnen het woongebouw en wat Habion kan doen om de leefomgeving zo prettig mogelijk te maken.

Huurdersplatform 110-Morgen:

Huurdersplatform 110-Morgen is een vertegenwoordiging van de huurders die zich verenigd hebben om de belangen van alle huurders van Habion in de wijk 110-Morgen te bedienen.
Zij voert op managementniveau overleg met Habion over algemene huurzaken. In een samenwerkingsovereenkomst is vastgelegd over welke onderwerpen Huurdersplatform 110- Morgen instemmingsrecht, adviesrecht of informatierecht heeft. Heeft u vragen over het beleid of wilt u graag zaken inbrengen dan kunt u contact opnemen met Huurdersplatform 110-Morgen via: info@huurdersplatform110morgen.nl.

Lid worden van Huurdersplatform 110-Morgen:

Loopt u maar al te vaak over van de goede ideeën en laat u graag uw stem horen? Vindt u het prettig om het belang van een grote groep bewoners te behartigen? Wordt dan kosteloos lid van Huurdersplatform 110-Morgen. Het platform is altijd op zoek naar inspirerende mensen die willen meehelpen. Samen komen we verder! Om lid te worden stuurt u een email naar: info@huurdersplatform110morgen.nl of u komt langs op het spreekuur, elke maandag van 10 tot 11 uur op Minervaplein 96.

Buurtactiviteiten:

Lijkt het u leuk om met de mensen uit uw wijk, straat, plein of appartement een activiteit te organiseren? Heeft u zin om de banden met de bewoners uit uw omgeving aan te halen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wellicht kunnen wij u helpen of ondersteunen.